Archive

Archive for May, 2012

Nje Jete ne Pentagram

Aktivitet artistik me rastin e 75 Vjetorit te lindjes se Kompozitorit

Agim Krajka – Mjeshter i Madh

Diten e shtune dt. 05.05.2012 ora 11:00 ne Hollin Koncertor te Teatrit Kombetar te Operas dhe Baletit ne Pallatin e Kultures ne Tirane publiku kryeqytetas ishte pjese e nje aktivitetit artistik per nder te 75 Vjetorit te lindjes se Kompozitorit Agim Krajka si dhe te 50 vjetorit te krimtarise artistike dhe muzikore te tij. Read more…

Advertisements
Categories: SHKRIME